9 lucruri care fac o femeie sexy pentru un bărbat

Frumusețea și sexul sunt subiective. S-ar putea să mă găsești sexy, dar nu și tu – și invers.

Există o corelație puternică între ceea ce găsești atractiv și statutul tău social/stabilitatea financiară. Să fii bine îmbrăcat, să ai un aspect bun și să fii stabil financiar sunt toate importante. Oamenii care sunt bogați sunt mai atrăgători decât cei care nu sunt. Oamenii care oferă un stil de viață confortabil copiilor noștri și nouă sunt mai atractivi pentru noi. Oamenii sunt atrăgători dacă credem că posedă o măreție inerentă.

Cu toate acestea, atractivitatea și sexy nu sunt același lucru. Este subiectiv la ceea ce constituie un sex bun.

O femeie poate fi extrem de sexy din multe motive, nu doar pentru că este sexuală. Dacă bărbatul tău nu te găsește atrăgător din aceste motive, s-ar putea să fii mai fericit cu un alt bărbat. Dacă găsiți că femeile sunt nesatisfăcătoare din aceste motive, ar putea fi necesar să vă reevaluați gândirea.

Aș spune că fiecare are dreptul la propria părere, dar este o greșeală să nu apreciezi o femeie din motivele corecte.

1. Merge așa cum o face

Vedeți șoldul legănându-vă și înclinându-vă capul. Nu despre asta vorbesc.

Nu este vorba doar despre cum merge ea. Totul este despre cum intră într-o cameră și îți atrage atenția instantaneu. Este vibrația ei, pe care o poți simți chiar dacă ochii tăi nu pot să vadă.

2. Vei fi uimit de felul în care ochii ei privesc în tine în loc de către tine.

Oamenii îi judecă pe toți. Acestea sunt lucrurile pe care am învățat să le facem pentru a rămâne departe de calea răului.

Este ușor să judeci pe cineva din afară. Este greu să judeci sufletul cuiva din exterior. Ea nu judecă. Ea te vede.

3. Are deplină încredere în tot ceea ce face

Încrezătoare este un lucru – oricine poate fi încrezător, dar asta nu o face sexy. Încredere pentru că ești demn de ea – asta te face sexy precum cele mai stilate doamne din filme porno cu anal.

Încrederea de drept a unei femei este, fără îndoială, cea mai atractivă calitate. O femeie încrezătoare este mai atractivă decât oricare alta.

4. Ea reușește cumva să găsească mereu timp pentru a-și ajuta cei mai apropiați prieteni

Vrei să cunoști femei sexy? Vrei o femeie căreia îi pasă. Veți găsi o femeie care este dispusă să-i ajute pe cei care solicită.

Ea este întotdeauna disponibilă să-și ajute familia și prietenii atunci când au nevoie de ea. Ea este mereu acolo pentru familia ei, nu pentru că trebuie, ci pentru că îi pasă.

5. Își trăiește viața cu atâta pasiune

Pasiunea este seducătoare. Este atât de simplu. Dragostea se estompează fără pasiune. Viața este plictisitoare fără pasiune.

Viața ta va fi mult mai pozitivă dacă ai pe cineva care este pasionat de ceea ce face ea, chiar dacă este doar cel mai mic lucru. Vei fi mai pasionat dacă ea este pasionată. Pasiunea te face să te simți mai sexy.

Acum te simți pasional și sexy. Ai nevoie de mai mult?

6. Ea te face să vrei să fii o persoană mai bună

Are o putere. Ne mișcă. Are o influență profundă asupra noastră. Este o energie care ne entuziasmează și ne atrage. Ne motivează. Poți spune că teama de a o pierde te motivează și te inspiră să fii o persoană mai bună.

Deși cuvintele ei de încurajare și cuvintele amabile sunt de mare ajutor, cât de mult depinzi de ea te va face să vrei să te perfecționezi ca persoană.

7. Ea ascultă atât de bine

Poate fi greu să înțelegi frumusețea de a fi un bun ascultător. Asta am inteles eu. Nu a fost ceva ce am înțeles deloc. Nu până când mi-am dat seama, după mulți ani de discuții cu oamenii, că majoritatea oamenilor nu ascultă.

Ei nu ascultă doar pentru a auzi, ci ascultă suficient pentru a putea răspunde. Oamenii vorbesc adesea sau descopera filme incredibile din portofoliul filmexxl.org, dar chiar vor să audă data viitoare. Nu îți vei da seama cât de rar este să fii un bun ascultător până nu vei simți cât de seducător este.

8. Își împărtășește dragostea pentru aer liber.

Nu este actul de a împărtăși, ci cum o face ea. Ea nu împărtășește pentru că este corect. S-ar putea să fi fost crescută auzind că „a împărtăși este grija” și se simte obligată să facă acest lucru.

Împarte sandvișul, bolul cu înghețată și pătura cu tine, dar nu și articolele în sine. Ea își împărtășește experiența. Își împărtășește viața.

9. Iubește felul în care este iubită

Ea nu iubește ceea ce îi oferi. Ea nu te iubește doar pentru amintirile pe care le împărtășești. Ea te iubește pentru felul în care îi faci să se simtă.

Pentru că te-a văzut ca pe o persoană pe care o poate iubi, te iubește. Ea te iubește pentru că știe că ești specială. Ea te iubește peste măsură.

E destul de sexy.

Cum să faci pe cineva să se simtă special, iubit și important

Cum ajungi acolo? Trebuie doar să…
1. Spune-le.

Serios, când ai spus ultima oară cuiva cât de mult îți pasă de el și îl iubești?

Este atât de plăcut să aud asta de la cineva.

Dacă vi se pare că acest tip de lucru este prea moale, nu trebuie să fie.

Poate fi la fel de simplu ca „Sunt foarte recunoscător că te am în viața mea” sau „Ești o prietenă/mamă/iubit atât de bună”.

2. Imbratiseaza-le.

Îmbrățișările nu se vor demoda niciodată.

O îmbrățișare bună este o modalitate mai bună de a-ți exprima sentimentele decât cântecele de dragoste sau poeziile din inimă.

Îmbrățișarea pe cineva în mod corespunzător pentru o lungă perioadă de timp poate crea un moment special.

Se spune: „Contezi profund și prețuiesc întreaga ta ființă ca persoană”.
3. Complementează-le.

Acest lucru poate fi dificil pentru că nu doriți să exagerați, dar complimentarea celor dragi este o modalitate minunată de a-i face să se simtă speciali.

Nu trebuie să o faci în fiecare zi, dar e frumos când oamenii observă că ai făcut un efort și te-ai tuns.

Oferă-le senzația caldă de neclaritate pe care o ai când cineva apreciază cu adevărat ceea ce ai făcut.

Păstrează autenticitatea. Cu toate acestea, dacă ești complimentat prea des, se poate simți că nu vorbesc serios.

Este important să fii sincer, nu doar să spui ceva pentru că pare amuzant. Oamenii vor vedea rapid prin asta! Nu vor crede că ești necinstit.
4. Este evident în gesturile tale

Uneori, un simplu gest poate face o mare diferență în a arăta cuiva cât de mult îl prețuiești.

Oferirea de cadouri bine gândite este o modalitate excelentă de a face pe cineva să se simtă special. Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pe acest cadou!

Ascultarea celor dragi si observarea detaliilor importante (cum ar fi dulciurile lor preferate, faptul ca li s-a pierdut incarcatorul de telefon) te pot ajuta sa ii surprinzi cu ceva de care au cu adevarat nevoie sau ii va inveseli.

Ești adeptul livrărilor neașteptate de la supermarket sau de la pachet? Vă putem garanta că este unul dintre cele mai memorabile sentimente.

Trimite un cadou surpriză unei persoane dragi comandând mâncare livrată acasă. Puteți comanda pizza pentru ei dacă tocmai au postat pe Facebook că sunt nefericiți și singuri.

(Verificați subtil dacă sunt încă acasă, trimițându-le un mesaj pentru a se întreba despre ziua lor – nu doriți ca pizza să se piardă…)

Cadourile nu trebuie să fie neapărat scumpe. Este o modalitate grozavă de a arăta apreciere făcând ceva singur.

Gândiți-vă la ceea ce sunteți cel mai priceput și oferiți persoanei iubite o felicitare lucrată manual, prăjituri de casă sau o eșarfă pe care ați tricotat-o.

Vă va arăta că vă pasă de ei și că vă puneți inima în asta.

Casetele de mixare pot fi puțin demodate, dar realizarea unui playlist pentru a ajuta pe cineva care trece prin momente dificile arată compasiune și sprijin.

Oferă cuiva șansa de a se simți cu adevărat special.

5. Vei fi recompensat pentru munca ta grea.

Petreceți ceva timp cu cei pe care îi iubiți.

Ar putea fi la fel de simplu ca să faci efort fizic să-i întâlnești des.

Puteți seta un memento pe smartphone-ul dvs. pentru a vă reaminti să vă sunați părinții în fiecare săptămână.

Ar putea fi vorba și despre a avea răbdare cu o persoană iubită care trece prin momente dificile – chiar dacă înseamnă să stai jos și să-l asculți repetat mereu aceleași lucruri.

Lasă-i pe cei la care îți pasă să știe cât de mult îi prețuiești și de ce nu vei ezita să le acorzi prioritate față de alte lucruri.

Poate fi foarte supărător să găsești pe cineva la care îți pasă, fiind „prea ocupat” să te viziteze. Acest lucru te poate face să te simți neapreciat și respins.

Ține cont de acele sentimente și încearcă să-i împiedici pe cei dragi să simtă la fel. Dacă ești rănit și ajungi să faci pe cineva să se simtă așa, cere-ți scuze și asigură-l că îți pasă.
6. Ascultă cu urechea deschisă

Uneori, doar ascultarea poate fi suficientă. Poate face o mare diferență în ceea ce simte cineva pe care îl iubești atunci când trece printr-o perioadă dificilă.

Spune-le să te sune și că ești disponibil să le asculți răzvrătirile sau lacrimile. Dacă sunt aproape, vizitați-i des și permiteți-le să-și evacueze toate grijile.

Ascultă chiar dacă nu trec printr-o perioadă dificilă. A fi activ în viața unei persoane dragi este o modalitate excelentă de a-ți arăta dragostea. Ascultarea a ceea ce se întâmplă cu ei este, de asemenea, o parte bună.

7. Demonstrează interes.

Aceasta este o modalitate grozavă de a asculta și de a o duce la următorul nivel. Reacționând la ceea ce se spune, arată că ești interesat de subiect și că îți pasă.

Te simți special când cineva se interesează activ în viața ta. A avea pe cineva căruia să-ți împărtășești știrile te face să te simți iubit.

Întrebați-i despre hobby-urile lor, clubul lor preferat și jobul lor actual. Întrebați și despre lucrurile rele. Este o modalitate de a arăta că ești acolo pentru ei.

Oamenilor le este frică să vorbească despre lucrurile negative, așa că evită. Ei vor vedea cât de important ești tu, arătând interes pentru toate aspectele vieții lor.
8. Continuați să urmăriți.

Este grozav să petreci timp cu cei la care îți pasă. Dar este și ușor de urmărit.

Lucrurile mici sunt cele care fac o mare diferență. Așa că începe să observi ce se întâmplă în viața celor dragi.

Puteți seta un memento în calendar pentru a-i reaminti prietenului dvs. să se înregistreze cu o zi înainte ca prietenul său să înceapă la serviciu. Acest lucru îi va ajuta să se simtă apreciați.

Este o modalitate minunată de a-ți arăta dragostea trimițând un mesaj după ce te-ai întâlnit cu o persoană iubită. Există ceva mai bun decât să mergi acasă de la o întâlnire cu o cafea cu un prieten pentru a găsi un mesaj care să spună „A fost grozav să te văd, să mergem din nou în curând!”

9. Crede în ele.

Uneori poate fi dificil să crezi în tine. Mulți oameni nu cred în ei înșiși. Poate face o diferență în încrederea unei persoane ca cineva să-și exprime credința în ea.

Poți ajuta pe cineva să se simtă special, anunțându-i că crezi în el.

Fii majoreta lor atunci când se confruntă cu anxietatea. Sunt pe cale să înceapă un loc de muncă? Trimite-le o carte de noroc cu un mesaj.

De asemenea, le puteți cumpăra ceva mic pentru birou sau o parte din hainele lor de lucru (gândiți-vă la o cravată sau o clemă de păr) pentru a le aminti că vă gândiți la ei.
10. Încurajați-i să-și atingă visele și obiectivele.

Cu toții putem ajuta pe cineva pe care-l iubim să-și atingă visele și aspirațiile. Putem fi cel mai mare susținător al lor și îi putem încuraja dincolo de zona lor de confort pentru a realiza ceea ce își doresc în viață.

Cum ar putea arăta? S-ar putea să-i dai un impuls prietenului sau partenerului tău atunci când continuă să spună cum vor să-și părăsească locul de muncă și să-și înceapă propria afacere.

S-ar putea să încercați să-i asigurați că aceasta este o decizie bună. Deși nu trebuie să minți și să le spui că nu există riscuri, le poți reaminti faptul că aproape toate lucrurile implică riscuri. Cu toate acestea, vor regreta că nu și-au asumat acest risc.

Aceasta poate include acordarea de sprijin practic, cum ar fi asistență financiară (în cazul unui soț sau al unui membru apropiat al familiei), în timp ce aceștia se pun în funcțiune.

De asemenea, îi poți ajuta cu obiectivele de călătorie sau sportive.

11. Sărbătorește-le realizările.

Este grozav să obții în sfârșit ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Este și mai plină de satisfacții să ai pe cineva cu care să sărbătorești cu tine când atingi acel obiectiv.

Poți fi acea persoană. Poți să te bucuri de succesul lor și să fii fericit pentru ei.

Succesul este adesea obținut după ani de muncă grea. Îi poți ajuta să se simtă mai bine cu ei înșiși recunoscând cât de mult au muncit pentru a ajunge aici.

De asemenea, îi vei spune cât de mult prețuiești succesul lor alegând să sărbătorești alături de tine
12. Fii deschis față de ei.

Oamenii nu sunt dispuși să vorbească deschis cu nimeni. Oamenii se deschid doar către oamenii în care au încredere și de care se simt aproape. Permițând cuiva să vă vadă vulnerabilitatea și având încredere în el, vă arătați apropierea și încrederea.

Acesta este un mod de a le spune că tu și partenerul tău ai o relație mai profundă și mai valoroasă decât a fi doar cunoștințe.

Dacă vrei, împărtășește-ți emoțiile, fricile, visele, amintirile și chiar secretele tale.

Aceste tipuri de conversații profunde și semnificative îi pot face pe oameni să se simtă mai demni de încrederea ta. Ei vor putea vedea că nu te deranjează să te pui în pericol și că ești dispus să împărtășești aceste cunoștințe cu alții.

13. Cere-le părerea lor.

Oamenilor le place să se simtă valoroși. A ajuta pe alții este un sentiment firesc. Oferă sens și favorizează conexiunea.

Dacă vrei să faci pe cineva să se simtă special, ar trebui să te bazezi pe el pentru sfaturi sau ajutor.

Cereți-le părerea asupra unui subiect. Cere-le să-ți arate cum să faci ceva ce nu știi. Cere-le să te ajute cu sarcini prea dificile.

Majoritatea oamenilor vă vor obliga când le veți cere să facă ceva grozav. Tu și colegul tău de serviciu te vei simți grozav când faci ceva bun pentru ei.
14. Suntem recunoscători.

Fii atent când mulțumești cuiva pentru că te-a ajutat, chiar dacă este într-un mod mic. Nu trebuie să spui doar „mulțumesc” când te-au ajutat în vreun fel.

Vă puteți exprima aprecierea pentru lucrurile mărunte spunând „Mulțumesc!”

Trimite-le un card și cumpără-le cadouri. Fii acolo pentru a-i ajuta atunci când au nevoie.

Este uimitor cum recunoștința poate face pe cineva să se simtă grozav despre sine.

15. Fă-o din când în când.

Fă ceva mare pentru cineva special din viața ta, fie că este un prieten, partener sau membru al familiei care a făcut ceva extraordinar pentru tine (cum ar fi donarea unui Organ).

Luați-i într-o escapadă de weekend sau duceți-i la o cină plăcută. Sau gătiți-le acasă o masă la lumina lumânărilor. De asemenea, îi puteți surprinde cu un răsfăț sau o experiență specială pe care le vor iubi.

Aceste lucruri nu ar trebui rezervate pentru ocazii speciale. Nu trebuie să faci din aceasta o ocazie specială, cum ar fi o zi de naștere sau o aniversare, pentru a arăta cuiva cât de mult îl apreciezi și cât de recunoscător te simți că îl ai în viața ta.
16. Ei pot avea grijă de nevoile tale atunci când tu nu ești acolo.

Este un lucru bun să ai încredere în altcineva că va avea grijă de tine atunci când ești atât de bolnav încât nu poți să faci sarcini de bază pentru tine.

Ar putea părea dificil pentru ei, dar se vor simți importanți în viața ta și vor fi acolo să te ajute atunci când treci prin lupte reale.

S-ar putea să nu vrea să fie o persoană semnificativă în viața ta, dar s-ar putea să le deranjeze dacă alegi să-i ajuți. Ei vor să fie acolo pentru a ajuta. Ei au cea mai mare încredere în tine. Vor să fie siguri că legătura dvs. este cu adevărat specială.

Când sunteți bolnav sau incapabil, luați în considerare cine vă poate ajuta. Luați în considerare cei mai apropiați inimii tale.

Ce face o femeie sexy?

Îmi amintesc de o perioadă în care ascultarea lui Nine Inch Nails cântând Closer era tot ce era nevoie pentru a mă face să mă simt sexy. Ce rost are asta? Vreau să am un contact vizual excelent cu cineva care miroase a furtună și care mă poate face să râd până când îmi cad pantalonii.

Un simț al umorului rău este cel mai bun mod de a te face sexy.

Este un semn de inteligență, imaginație și încredere.

Soțul meu era „sexy” și avea o voce care se auzea ca un star rock când l-am întâlnit pentru prima dată. Toate calitățile de mai sus au fost prezente în el, plus multe altele: poate vorbi fluent două limbi, invata sa faca sex din filme xxx, poate găti ca un demon și dansează ca Timberlake.

El emana sex-appeal și știa asta.

El a crezut că sunt foarte sexy.

În primele luni ale relației noastre, deseori se fixa pe mine și îmi dădea un bubui profund pentru a-mi spune că sunt sexy. Întotdeauna făcea un comentariu care stârnea râs și apoi un înroșire brusc. Nu m-am simțit niciodată ca o fată sexy, dar el a văzut partea „sexy” a mea.

Cu toate acestea, sexyitatea poate fi subiectivă ca și frumusețea.

Interesant.

Nu știu dacă ești sexy, dar consider că este un compliment când cineva mă numește sexy.

Se simte pur și simplu înfiorător.

Cine ştie? Acest lucru s-ar putea schimba pe măsură ce îmbătrânesc. Poate că atunci voi accepta orice lingușire care vine în direcția mea.

Cu toate acestea, soțul meu a crezut că sunt sexy și a spus că atunci când ne-am întâlnit prima dată, a făcut o diferență în relația noastră.

A crescut căldura, condimentul, tensiunea și tensiunea sexuală dintre cearșafuri. A fost fantastic, trebuie să spun. Mi s-a spus că sunt sexy, mi-a făcut interiorul să se simtă mai feminin și mai încrezător. De asemenea, m-a făcut mai pasionat, mai inteligent, mai pasionat și mai plin de spirit.

De asemenea, am simțit puterea în cuvintele lui.
Complementele sunt ca niște mici cadouri magice.

Un compliment este o recunoaștere a calităților noastre pozitive de către cineva care este suficient de recunoscător să ne spună. Același lucru este valabil și pentru complimentele cuiva. Este ca un impuls de pozitivitate.

La ce ne referim când numim o femeie sexy?

Sexy poate fi definit ca lucruri diferite pentru bărbați și femei. Deși originea cuvântului sugerează că este sexuală, alte distincții pot fi pierdute în traducere, ceea ce face dificilă distincția între diferite realități.

Se pare că acest al doilea sens este ceea ce înseamnă majoritatea femeilor când spun „sexy” și ceea ce fac bărbații în general, ceea ce înseamnă că frumusețea este în ochii privitorului.

Soțul meu încă îmi dă aceeași voce plină de zgomot: „Ești încă o doamnă sexy”, spune el. Rețineți, în acele momente, de multe ori mă simt mai mult ca moarte decât sexy.

Știu ce vrei să spui, fără machiaj, cearcăne sub ochi, oboseală în oase și așa mai departe.

Râd deși el insistă că sunt nebun. Încă mă vede „femeia sexy” pe care a întâlnit-o pentru prima dată în urmă cu mai bine de un deceniu, indiferent cât de machiată aș fi.

Acest fapt întărește tot ce știm despre dragoste și frumusețe, precum și despre sex.

Fiecare femeie are ceva unic în ea și fiecare femeie este diferită. Indiferent dacă o vedem sau nu, fiecare femeie are ceva ce bărbații iubesc la ea.

Deși poate fi diferit pentru fiecare femeie, cred că aceste calități unice fac o femeie cu adevărat sexy. Iată câteva calități pe care le admir la femeile din întreaga lume care le fac atât de sexy.
Încrederea este cheia sexualității

Dar nu într-un mod arogant. Este mai atractivă dacă are încredere în ea însăși.

Încrederea în sine nu este ceva ce poți avea. Pe măsură ce trecem prin viața noastră, trebuie să ne dezvoltăm stima de sine și simțul scopului. Este o calitate foarte atractivă de posedat odată ce ajungi la acel punct.

Este vorba despre a fi tu însuți și să-i lași pe ceilalți să te cunoască.

Încrederea în sine s-a dezvoltat doar atunci când am putut să accept și să-mi recunosc caracteristicile unice. Astăzi, mă simt mai încrezător în cine sunt și în ceea ce înseamnă viața mea. Simțul meu de sine, încrederea interioară și scopul continuă să crească, rămânând fidel cu mine.

Oamenii din viața mea mă văd diferit și îmi răspund diferit.

Încrederea este un sentiment de auto-împuternicire care se manifestă în felul în care o femeie se mișcă și se poartă. Chiar și în zilele ei cele mai îndoielnice, ea poate să-l falsească până când reușește.

Fiecare femeie pe care o consider sexy întreabă „normele” unui bărbat și nu ezită să-și susțină părerea. Este o femeie care are vise și planuri mari.

Ea perseverează prin văi.
Mărturia este cea mai bună.

Cu toții am auzit-o o dată – umorul este sexy.

Fermecător, de asemenea.

Acest lucru este adevărat, indiferent dacă ești sexy sau nu. O viziune pozitivă asupra vieții este foarte atrăgătoare și cu atât mai mult atunci când au capacitatea de a râde de ei înșiși.

Nu profitați niciodată de ceilalți într-un mod egoist. Acționați întotdeauna cu sinceritate

Apropo, doamnele sexy nu trebuie să poată rânji la ultimele tendințe ale modei. Nu trebuie să aibă cele mai bune imagini postate pe rețelele sociale. Și nu au nevoie de aprobarea altora.

Ea râde deschis, natural și cu esența din viața ei. De parcă ea radiază cele mai bune lucruri din interior.
Este sexy să fii deschis la minte.

Inteligența este magnetică.

Nu cel care instigă la ură. Sau cel care este prea concentrat pe „idealurile” lui și nu este deschis către alte opțiuni.

Aceasta nu este deschidere la minte.

De asemenea, nu este empatic.

Gândirea critică este nulă.

O femeie care își cunoaște punctele forte și punctele slabe și le folosește în avantajul ei este o persoană pe care o admir. Ea se va împinge până la limitele viselor ei și își va îndeplini scopul.

Va fi deschisă să învețe de la alții și lecții de la prima mână și se va gândi la ceea ce face și ce nu știe.

Amintiți-vă de Elle Woods, o Elle sexy și obsedată de modă de la Legally Blonde, care a decis să obțină o diplomă în drept pentru a-și recâștiga fostul.

Woods și-a dat seama că ea era mai mult decât aspectul. Ea a absolvit dreptul Harvard cu un simț reînnoit al încrederii în sine, al valorii de sine și cu dorința de a se provoca în noi moduri.

Toate acestea i-au făcut viața mai bună decât și-ar fi putut imagina.

Acesta este motivul pentru care cred că sexul poate fi încântător atunci când nu este asumat. Cu toate acestea, fundamentele sale trebuie să aibă o înțelegere solidă a agenției personale. Sexialitatea are creștere și o mentalitate abundentă.

O persoană care este sexy știe că cunoștințele, chiar și cunoștințele conflictuale, îi vor îmbogăți viața și îi vor permite să vadă lumea dintr-o perspectivă diferită.
Este sexy să fii plin de suflet

Este în energia ei. Este uşoară, plină de suflet şi plină de spirit. Poți fi sigur că doar a fi în preajma unei persoane ca ea îți va aduce bucurie înăuntru.

Bastian, profesorul meu de Tobe șamanice, este, de departe, cea mai sexy femeie pe care o cunosc. Nu are nimic de-a face cu aspectul ei, ci totul cu energia și spiritul ei.

Deși este o femeie frumoasă, cele mai distinctive calități ale ei sunt personalitatea ei, precum și aura ei. Această femeie frumoasă strălucește atât de tare încât este aproape imposibil să nu fii captivat de prezența ei. Este ceva pe care îl admir foarte mult.

O femeie care înțelege că viața este prea prețioasă pentru a pierde timpul cu negativitate este așadar sexy.

Adică, oamenii negativi cu perspectivă sumbră și personalități mizerabile nu sunt cei mai buni pentru a te înconjura – și nu sunt cu adevărat sexy.

Bastian nu este întotdeauna pozitiv și are zile de odihnă. Bastian se străduiește să vadă ce este binele din lume și se înconjoară de oameni cu gânduri similare, care sunt deschiși să învețe și să încurajeze lucruri.

Este, de asemenea, o persoană pozitivă, care vede ce e mai bun în toate și nu se va opri prea mult pe negativ.

E atât de plin de suflet.
Ești pregătit pentru câteva gânduri sexy finale

Calitățile neașteptate sunt un semn distinctiv al femeilor sexy. Ea este în centrul ei, în contact cu sinele ei interior-feminin. Este magnetică, grațioasă, empatică și bună. Cu toate acestea, ea nu realizează propriul ei atractiv.

Acestea sunt trăsăturile pe care le admir la fiecare femeie sexy pe care am avut plăcerea să le cunosc în viața mea.

Acestea sunt cele 3 lucruri cheie pe care femeile le caută la un bărbat

Te interesează pe termen lung?

Află ce își dorește cu adevărat iubita (și viitoarea soție). Ce vrei cu adevărat de la relația ta?

Deși s-au scris multe articole despre acest subiect, foarte puține oferă sfaturi reale sau așteptări realiste.

Majoritatea oamenilor se concentrează pe acțiunile externe și nu pe fundamentele relațiilor sănătoase.

Nu este nevoie să ai o listă lungă de lucruri de făcut. Dacă ești serios să mergi mai departe în relația ta, există doar trei lucruri pe care le poți face chiar acum.

Faceți din onestitate fundația dvs

Onestitatea este întotdeauna enumerată ca una dintre calitățile de top în aproape fiecare profil de întâlniri scris. Asta spune multe.

Mulți dintre noi am fost mințiți și în relații la un moment dat. În ciuda acestor greșeli din trecut, încă așteptăm aceeași trăsătură de la partenerii noștri.

Poate fi o ruptură majoră de înțelegere pentru mulți dintr-o relație.

Nu faceți plimbări lungi de-a lungul plajei la apus. Nu spune „Te iubesc” în fiecare zi și nu-i cumpăra trandafiri. Dacă nu ești într-o relație sănătoasă, nimic nu contează.

Sinceritatea este ceea ce își doresc femeile.

Este important să ne amintim că onestitatea nu înseamnă înșelăciune. Cu toate acestea, nicio femeie nu vrea să-și facă griji că prietenul ei trimite mesaje sau să aibă nevoie să fie liniștită tot timpul.

Nu este vorba să-i spună ce vrea să audă.

Adevărata onestitate este capacitatea de a împărtăși deschis conversații dificile și critici cu partenerul tău.

Deși unii oameni pot contracara, nu este o problemă. O comunicare bună este posibilă dacă relația voastră este construită pe onestitate și integritate.

Fi independent

Nu este vorba despre a fi susținătorul de familie în relație. Viitoarea ta soție nu este o domnișoară care trebuie să fie salvată. Acestea sunt idei vechi care ar trebui lăsate în urmă.

Este vorba despre independența financiară și emoțională.

Nu sunteți un partener independent dacă aveți o mașină elegantă și locuiți într-un apartament șic din centrul orașului, la etajul 20. Cu toate acestea, mama ta va spăla rufele și va plăti asigurarea mașinii.

Nu este același lucru să dai impresia de independență ca a fi independent. Dacă cineva are datorii și nu poate funcționa ca adult, gadgeturile și hainele scumpe nu îl vor face independent.

Învață să gătești, să-ți speli hainele singur, să-ți plătești facturile, să trăiești în limitele posibilităților tale și să economisești puțin pentru zilele ploioase – asta înseamnă cu adevărat „adulți”.

Un partener stabil este mai valoros pentru o femeie decât un bărbat care îi oferă cadouri pe care nu și le poate permite.

Este important să ai independență emoțională.

Nu permite prietenilor și familiei să interfereze cu tine. Relațiile ar trebui să fie între două persoane și nu mai mult de una.

Vorbește cu prietenul tău din când în când pentru a primi sfaturi, dar nu împărtăși problemele tale cu toată lumea pe rețelele sociale. Nu-i implica direct în treburile tale.

Nu este neobișnuit să vezi informații foarte private pe Facebook și Twitter în această epocă. Acesta nu este liceu. Fii adult și păstrează-ți chestiunile personale private.

Nu te aștepta ca prietena ta să facă lucrurile la fel ca mama ta. Ridică-te și învață să legi sforile șorțului.

O femeie nu vrea să fie judecată, amintită în mod constant de greșelile ei sau criticată de familia și prietenii soțului ei.

Stabiliți limite și nu permiteți oamenilor să interfereze sau să depășească liniile. Granițele sunt esențiale pentru o relație fericită (și sănătoasă!). Granițele sunt vitale pentru o relație sănătoasă (și fericită!). Ele semnifică, de asemenea, independență emoțională și maturitate.

Respectă stilul partenerului tău și sprijină-l atunci când stabilește limite. În caz contrar, se va simți abandonată.

Dacă sunteți în asta pe termen lung, sunteți un grup. Protejați acest parteneriat și fiți uniți. Relația ta va fi în curând probleme dacă nu stabilești și nu menții limite.

Participați la Munca Emoțională

Acest subiect este fierbinte acum și a atras multă atenție online.

Dacă nu ai fost atent, munca emoțională este ceea ce fac femeile pentru a gestiona așteptările partenerilor lor într-o relație.

Este pentru femei și nu pentru bărbați. De aceea este al treilea pe listă.

Ce înseamnă să participi la munca emoțională?

Aceasta înseamnă că nu trebuie să-i ceri prietenei tale să planifice, să gestioneze finanțele sau să te ajute cu casa.

Aceasta înseamnă că prietena ta nu își va face griji cu privire la cum să-ți gestionezi furia sau izbucnirile emoționale atunci când ai o conversație dificilă sau ceri ajutor.

Asta înseamnă că nu trebuie să-ți consolezi ego-ul atunci când vin critici constructive.

Nu este vorba despre a te aștepta la aprecieri și aplauze pentru munca pe care o fac femeile în fiecare zi fără să o întrebe.

Ai cumpărat alimente. Asta se numește împărțirea sarcinii. Asta a făcut prietena ta probabil de 100 de ori fără ca tu să-ți dai seama, pentru că asta era de așteptat să facă.

Ai spălat rufele? Bun. Aceasta este o treabă pe care ar trebui să o faci fără să o întrebi.

Ai rezervat hotelul dorit pentru următoarea vacanță. Ar trebui, deci de ce nu? Plecați amândoi în această călătorie împreună. Ea este partenerul tău și nu un agent de turism.

Planificarea și reținerea sunt două dintre motivele pentru care planificarea este adesea privită ca munca femeilor într-o relație.

Aceasta este o grămadă de gunoaie.

Condiționarea socială ne-a învățat că femeile sunt mai pricepute la munca emoțională decât bărbații și că bărbaților le lipsește capacitatea de a-și exprima emoțiile.

Acest lucru se datorează faptului că bărbații sunt recompensați pentru sarcini care nu se încadrează în rolurile lor de gen. Acest lucru trebuie să se schimbe.

Atât bărbații, cât și femeile fac un deserviciu prin aplicarea acestor roluri de gen. Le refuză bărbaților dreptul de a fi vulnerabili de rușine.

De asemenea, îi absolvă pe bărbați de a-și face partea echitabilă în munca emoțională în cadrul unei relații. Pune relația în modul de rezolvare a problemelor și de psihiatru.

Este mai mult decât rezolvarea problemelor. Este vorba despre a face efectiv munca care duce la rezultatul final.

Femeile nu vor ca tu să rezolvi mereu problema. Ei vor să încetați să contribuiți la problemă.

Este mai mult decât să vă ridicați șosetele sau să pregătiți o cină. Este vorba despre organizarea și planificarea sarcinilor care necesită cel mai mult efort mental și emoțional.

Ascultarea este cheia. Nu te supăra dacă nu-ți place ceva.

Este vorba de a acționa preventiv și de a nu cere permisiunea. Fii atent la ceea ce face partenerul tău pentru tine și fă același lucru pentru el.

Concluzie

Nu contează cât de sclipitor ești sau câți oameni ai, este vorba despre aroma prăjiturii tale.

Poți avea o relație de lungă durată și relații fericite investind în comportamentul tău și nu doar cumpărând lucruri.

Este ușor să faci lucrurile. Munca grea constă în a fi un partener bun și a arăta în fiecare zi ca un egal.

Vei fi un soț grozav dacă ești cinstit, independent din punct de vedere financiar și emoțional și participi la munca emoțională.