9 lucruri care fac o femeie sexy pentru un bărbat

Frumusețea și sexul sunt subiective. S-ar putea să mă găsești sexy, dar nu și tu – și invers.

Există o corelație puternică între ceea ce găsești atractiv și statutul tău social/stabilitatea financiară. Să fii bine îmbrăcat, să ai un aspect bun și să fii stabil financiar sunt toate importante. Oamenii care sunt bogați sunt mai atrăgători decât cei care nu sunt. Oamenii care oferă un stil de viață confortabil copiilor noștri și nouă sunt mai atractivi pentru noi. Oamenii sunt atrăgători dacă credem că posedă o măreție inerentă.

Cu toate acestea, atractivitatea și sexy nu sunt același lucru. Este subiectiv la ceea ce constituie un sex bun.

O femeie poate fi extrem de sexy din multe motive, nu doar pentru că este sexuală. Dacă bărbatul tău nu te găsește atrăgător din aceste motive, s-ar putea să fii mai fericit cu un alt bărbat. Dacă găsiți că femeile sunt nesatisfăcătoare din aceste motive, ar putea fi necesar să vă reevaluați gândirea.

Aș spune că fiecare are dreptul la propria părere, dar este o greșeală să nu apreciezi o femeie din motivele corecte.

1. Merge așa cum o face

Vedeți șoldul legănându-vă și înclinându-vă capul. Nu despre asta vorbesc.

Nu este vorba doar despre cum merge ea. Totul este despre cum intră într-o cameră și îți atrage atenția instantaneu. Este vibrația ei, pe care o poți simți chiar dacă ochii tăi nu pot să vadă.

2. Vei fi uimit de felul în care ochii ei privesc în tine în loc de către tine.

Oamenii îi judecă pe toți. Acestea sunt lucrurile pe care am învățat să le facem pentru a rămâne departe de calea răului.

Este ușor să judeci pe cineva din afară. Este greu să judeci sufletul cuiva din exterior. Ea nu judecă. Ea te vede.

3. Are deplină încredere în tot ceea ce face

Încrezătoare este un lucru – oricine poate fi încrezător, dar asta nu o face sexy. Încredere pentru că ești demn de ea – asta te face sexy precum cele mai stilate doamne din erotic.

Încrederea de drept a unei femei este, fără îndoială, cea mai atractivă calitate. O femeie încrezătoare este mai atractivă decât oricare alta.

4. Ea reușește cumva să găsească mereu timp pentru a-și ajuta cei mai apropiați prieteni

Vrei să cunoști femei sexy? Vrei o femeie căreia îi pasă. Veți găsi o femeie care este dispusă să-i ajute pe cei care solicită.

Ea este întotdeauna disponibilă să-și ajute familia și prietenii atunci când au nevoie de ea. Ea este mereu acolo pentru familia ei, nu pentru că trebuie, ci pentru că îi pasă.

5. Își trăiește viața cu atâta pasiune

Pasiunea este seducătoare. Este atât de simplu. Dragostea se estompează fără pasiune. Viața este plictisitoare fără pasiune.

Viața ta va fi mult mai pozitivă dacă ai pe cineva care este pasionat de ceea ce face ea, chiar dacă este doar cel mai mic lucru. Vei fi mai pasionat dacă ea este pasionată. Pasiunea te face să te simți mai sexy.

Acum te simți pasional și sexy. Ai nevoie de mai mult?

6. Ea te face să vrei să fii o persoană mai bună

Are o putere. Ne mișcă. Are o influență profundă asupra noastră. Este o energie care ne entuziasmează și ne atrage. Ne motivează. Poți spune că teama de a o pierde te motivează și te inspiră să fii o persoană mai bună.

Deși cuvintele ei de încurajare și cuvintele amabile sunt de mare ajutor, cât de mult depinzi de ea te va face să vrei să te perfecționezi ca persoană.

7. Ea ascultă atât de bine

Poate fi greu să înțelegi frumusețea de a fi un bun ascultător. Asta am inteles eu. Nu a fost ceva ce am înțeles deloc. Nu până când mi-am dat seama, după mulți ani de discuții cu oamenii, că majoritatea oamenilor nu ascultă.

Ei nu ascultă doar pentru a auzi, ci ascultă suficient pentru a putea răspunde. Oamenii vorbesc adesea sau descopera filme incredibile din portofoliul cu sex, dar chiar vor să audă data viitoare. Nu îți vei da seama cât de rar este să fii un bun ascultător până nu vei simți cât de seducător este.

8. Își împărtășește dragostea pentru aer liber.

Nu este actul de a împărtăși, ci cum o face ea. Ea nu împărtășește pentru că este corect. S-ar putea să fi fost crescută auzind că „a împărtăși este grija” și se simte obligată să facă acest lucru.

Împarte sandvișul, bolul cu înghețată și pătura cu tine, dar nu și articolele în sine. Ea își împărtășește experiența. Își împărtășește viața.

9. Iubește felul în care este iubită

Ea nu iubește ceea ce îi oferi. Ea nu te iubește doar pentru amintirile pe care le împărtășești. Ea te iubește pentru felul în care îi faci să se simtă.

Pentru că te-a văzut ca pe o persoană pe care o poate iubi, te iubește. Ea te iubește pentru că știe că ești specială. Ea te iubește peste măsură.

E destul de sexy.

Articole recomandate