Ce face o femeie sexy?

Îmi amintesc de o perioadă în care ascultarea lui Nine Inch Nails cântând Closer era tot ce era nevoie pentru a mă face să mă simt sexy. Ce rost are asta? Vreau să am un contact vizual excelent cu cineva care miroase a furtună și care mă poate face să râd până când îmi cad pantalonii.

Un simț al umorului rău este cel mai bun mod de a te face sexy.

Este un semn de inteligență, imaginație și încredere.

Soțul meu era „sexy” și avea o voce care se auzea ca un star rock când l-am întâlnit pentru prima dată. Toate calitățile de mai sus au fost prezente în el, plus multe altele: poate vorbi fluent două limbi, invata sa faca sex din cele mai bune aplicatii pentru a viziona filme erotice, poate găti ca un demon și dansează ca Timberlake.

El emana sex-appeal și știa asta.

El a crezut că sunt foarte sexy.

În primele luni ale relației noastre, deseori se fixa pe mine și îmi dădea un bubui profund pentru a-mi spune că sunt sexy. Întotdeauna făcea un comentariu care stârnea râs și apoi un înroșire brusc. Nu m-am simțit niciodată ca o fată sexy, dar el a văzut partea „sexy” a mea.

Cu toate acestea, sexyitatea poate fi subiectivă ca și frumusețea.

Interesant.

Nu știu dacă ești sexy, dar consider că este un compliment când cineva mă numește sexy.

Se simte pur și simplu înfiorător.

Cine ştie? Acest lucru s-ar putea schimba pe măsură ce îmbătrânesc. Poate că atunci voi accepta orice lingușire care vine în direcția mea.

Cu toate acestea, soțul meu a crezut că sunt sexy și a spus că atunci când ne-am întâlnit prima dată, a făcut o diferență în relația noastră.

A crescut căldura, condimentul, tensiunea și tensiunea sexuală dintre cearșafuri. A fost fantastic, trebuie să spun. Mi s-a spus că sunt sexy, mi-a făcut interiorul să se simtă mai feminin și mai încrezător. De asemenea, m-a făcut mai pasionat, mai inteligent, mai pasionat și mai plin de spirit.

De asemenea, am simțit puterea în cuvintele lui.
Complementele sunt ca niște mici cadouri magice.

Un compliment este o recunoaștere a calităților noastre pozitive de către cineva care este suficient de recunoscător să ne spună. Același lucru este valabil și pentru complimentele cuiva. Este ca un impuls de pozitivitate.

La ce ne referim când numim o femeie sexy?

Sexy poate fi definit ca lucruri diferite pentru bărbați și femei. Deși originea cuvântului sugerează că este sexuală, alte distincții pot fi pierdute în traducere, ceea ce face dificilă distincția între diferite realități.

Se pare că acest al doilea sens este ceea ce înseamnă majoritatea femeilor când spun „sexy” și ceea ce fac bărbații în general, ceea ce înseamnă că frumusețea este în ochii privitorului.

Soțul meu încă îmi dă aceeași voce plină de zgomot: „Ești încă o doamnă sexy”, spune el. Rețineți, în acele momente, de multe ori mă simt mai mult ca moarte decât sexy.

Știu ce vrei să spui, fără machiaj, cearcăne sub ochi, oboseală în oase și așa mai departe.

Râd deși el insistă că sunt nebun. Încă mă vede „femeia sexy” pe care a întâlnit-o pentru prima dată în urmă cu mai bine de un deceniu, indiferent cât de machiată aș fi.

Acest fapt întărește tot ce știm despre dragoste și frumusețe, precum și despre sex.

Fiecare femeie are ceva unic în ea și fiecare femeie este diferită. Indiferent dacă o vedem sau nu, fiecare femeie are ceva ce bărbații iubesc la ea.

Deși poate fi diferit pentru fiecare femeie, cred că aceste calități unice fac o femeie cu adevărat sexy. Iată câteva calități pe care le admir la femeile din întreaga lume care le fac atât de sexy.
Încrederea este cheia sexualității

Dar nu într-un mod arogant. Este mai atractivă dacă are încredere în ea însăși.

Încrederea în sine nu este ceva ce poți avea. Pe măsură ce trecem prin viața noastră, trebuie să ne dezvoltăm stima de sine și simțul scopului. Este o calitate foarte atractivă de posedat odată ce ajungi la acel punct.

Este vorba despre a fi tu însuți și să-i lași pe ceilalți să te cunoască.

Încrederea în sine s-a dezvoltat doar atunci când am putut să accept și să-mi recunosc caracteristicile unice. Astăzi, mă simt mai încrezător în cine sunt și în ceea ce înseamnă viața mea. Simțul meu de sine, încrederea interioară și scopul continuă să crească, rămânând fidel cu mine.

Oamenii din viața mea mă văd diferit și îmi răspund diferit.

Încrederea este un sentiment de auto-împuternicire care se manifestă în felul în care o femeie se mișcă și se poartă. Chiar și în zilele ei cele mai îndoielnice, ea poate să-l falsească până când reușește.

Fiecare femeie pe care o consider sexy întreabă „normele” unui bărbat și nu ezită să-și susțină părerea. Este o femeie care are vise și planuri mari.

Ea perseverează prin văi.
Mărturia este cea mai bună.

Cu toții am auzit-o o dată – umorul este sexy.

Fermecător, de asemenea.

Acest lucru este adevărat, indiferent dacă ești sexy sau nu. O viziune pozitivă asupra vieții este foarte atrăgătoare și cu atât mai mult atunci când au capacitatea de a râde de ei înșiși.

Nu profitați niciodată de ceilalți într-un mod egoist. Acționați întotdeauna cu sinceritate

Apropo, doamnele sexy nu trebuie să poată rânji la ultimele tendințe ale modei. Nu trebuie să aibă cele mai bune imagini postate pe rețelele sociale. Și nu au nevoie de aprobarea altora.

Ea râde deschis, natural și cu esența din viața ei. De parcă ea radiază cele mai bune lucruri din interior.
Este sexy să fii deschis la minte.

Inteligența este magnetică.

Nu cel care instigă la ură. Sau cel care este prea concentrat pe „idealurile” lui și nu este deschis către alte opțiuni.

Aceasta nu este deschidere la minte.

De asemenea, nu este empatic.

Gândirea critică este nulă.

O femeie care își cunoaște punctele forte și punctele slabe și le folosește în avantajul ei este o persoană pe care o admir. Ea se va împinge până la limitele viselor ei și își va îndeplini scopul.

Va fi deschisă să învețe de la alții și lecții de la prima mână și se va gândi la ceea ce face și ce nu știe.

Amintiți-vă de Elle Woods, o Elle sexy și obsedată de modă de la Legally Blonde, care a decis să obțină o diplomă în drept pentru a-și recâștiga fostul.

Woods și-a dat seama că ea era mai mult decât aspectul. Ea a absolvit dreptul Harvard cu un simț reînnoit al încrederii în sine, al valorii de sine și cu dorința de a se provoca în noi moduri.

Toate acestea i-au făcut viața mai bună decât și-ar fi putut imagina.

Acesta este motivul pentru care cred că sexul poate fi încântător atunci când nu este asumat. Cu toate acestea, fundamentele sale trebuie să aibă o înțelegere solidă a agenției personale. Sexialitatea are creștere și o mentalitate abundentă.

O persoană care este sexy știe că cunoștințele, chiar și cunoștințele conflictuale, îi vor îmbogăți viața și îi vor permite să vadă lumea dintr-o perspectivă diferită.
Este sexy să fii plin de suflet

Este în energia ei. Este uşoară, plină de suflet şi plină de spirit. Poți fi sigur că doar a fi în preajma unei persoane ca ea îți va aduce bucurie înăuntru.

Bastian, profesorul meu de Tobe șamanice, este, de departe, cea mai sexy femeie pe care o cunosc. Nu are nimic de-a face cu aspectul ei, ci totul cu energia și spiritul ei.

Deși este o femeie frumoasă, cele mai distinctive calități ale ei sunt personalitatea ei, precum și aura ei. Această femeie frumoasă strălucește atât de tare încât este aproape imposibil să nu fii captivat de prezența ei. Este ceva pe care îl admir foarte mult.

O femeie care înțelege că viața este prea prețioasă pentru a pierde timpul cu negativitate este așadar sexy.

Adică, oamenii negativi cu perspectivă sumbră și personalități mizerabile nu sunt cei mai buni pentru a te înconjura – și nu sunt cu adevărat sexy.

Bastian nu este întotdeauna pozitiv și are zile de odihnă. Bastian se străduiește să vadă ce este binele din lume și se înconjoară de oameni cu gânduri similare, care sunt deschiși să învețe și să încurajeze lucruri.

Este, de asemenea, o persoană pozitivă, care vede ce e mai bun în toate și nu se va opri prea mult pe negativ.

E atât de plin de suflet.
Ești pregătit pentru câteva gânduri sexy finale

Calitățile neașteptate sunt un semn distinctiv al femeilor sexy. Ea este în centrul ei, în contact cu sinele ei interior-feminin. Este magnetică, grațioasă, empatică și bună. Cu toate acestea, ea nu realizează propriul ei atractiv.

Acestea sunt trăsăturile pe care le admir la fiecare femeie sexy pe care am avut plăcerea să le cunosc în viața mea.

Articole recomandate