Acestea sunt cele 3 lucruri cheie pe care femeile le caută la un bărbat

Te interesează pe termen lung?

Află ce își dorește cu adevărat iubita (și viitoarea soție). Ce vrei cu adevărat de la relația ta?

Deși s-au scris multe articole despre acest subiect, foarte puține oferă sfaturi reale sau așteptări realiste.

Majoritatea oamenilor se concentrează pe acțiunile externe și nu pe fundamentele relațiilor sănătoase.

Nu este nevoie să ai o listă lungă de lucruri de făcut. Dacă ești serios să mergi mai departe în relația ta, există doar trei lucruri pe care le poți face chiar acum.

Faceți din onestitate fundația dvs

Onestitatea este întotdeauna enumerată ca una dintre calitățile de top în aproape fiecare profil de întâlniri scris. Asta spune multe.

Mulți dintre noi am fost mințiți și în relații la un moment dat. În ciuda acestor greșeli din trecut, încă așteptăm aceeași trăsătură de la partenerii noștri.

Poate fi o ruptură majoră de înțelegere pentru mulți dintr-o relație.

Nu faceți plimbări lungi de-a lungul plajei la apus. Nu spune „Te iubesc” în fiecare zi și nu-i cumpăra trandafiri. Dacă nu ești într-o relație sănătoasă, nimic nu contează.

Sinceritatea este ceea ce își doresc femeile.

Este important să ne amintim că onestitatea nu înseamnă înșelăciune. Cu toate acestea, nicio femeie nu vrea să-și facă griji că prietenul ei trimite mesaje sau să aibă nevoie să fie liniștită tot timpul.

Nu este vorba să-i spună ce vrea să audă.

Adevărata onestitate este capacitatea de a împărtăși deschis conversații dificile și critici cu partenerul tău.

Deși unii oameni pot contracara, nu este o problemă. O comunicare bună este posibilă dacă relația voastră este construită pe onestitate și integritate.

Fi independent

Nu este vorba despre a fi susținătorul de familie în relație. Viitoarea ta soție nu este o domnișoară care trebuie să fie salvată. Acestea sunt idei vechi care ar trebui lăsate în urmă.

Este vorba despre independența financiară și emoțională.

Nu sunteți un partener independent dacă aveți o mașină elegantă și locuiți într-un apartament șic din centrul orașului, la etajul 20. Cu toate acestea, mama ta va spăla rufele și va plăti asigurarea mașinii.

Nu este același lucru să dai impresia de independență ca a fi independent. Dacă cineva are datorii și nu poate funcționa ca adult, gadgeturile și hainele scumpe nu îl vor face independent.

Învață să gătești, să-ți speli hainele singur, să-ți plătești facturile, să trăiești în limitele posibilităților tale și să economisești puțin pentru zilele ploioase – asta înseamnă cu adevărat „adulți”.

Un partener stabil este mai valoros pentru o femeie decât un bărbat care îi oferă cadouri pe care nu și le poate permite.

Este important să ai independență emoțională.

Nu permite prietenilor și familiei să interfereze cu tine. Relațiile ar trebui să fie între două persoane și nu mai mult de una.

Vorbește cu prietenul tău din când în când pentru a primi sfaturi, dar nu împărtăși problemele tale cu toată lumea pe rețelele sociale. Nu-i implica direct în treburile tale.

Nu este neobișnuit să vezi informații foarte private pe Facebook și Twitter în această epocă. Acesta nu este liceu. Fii adult și păstrează-ți chestiunile personale private.

Nu te aștepta ca prietena ta să facă lucrurile la fel ca mama ta. Ridică-te și învață să legi sforile șorțului.

O femeie nu vrea să fie judecată, amintită în mod constant de greșelile ei sau criticată de familia și prietenii soțului ei.

Stabiliți limite și nu permiteți oamenilor să interfereze sau să depășească liniile. Granițele sunt esențiale pentru o relație fericită (și sănătoasă!). Granițele sunt vitale pentru o relație sănătoasă (și fericită!). Ele semnifică, de asemenea, independență emoțională și maturitate.

Respectă stilul partenerului tău și sprijină-l atunci când stabilește limite. În caz contrar, se va simți abandonată.

Dacă sunteți în asta pe termen lung, sunteți un grup. Protejați acest parteneriat și fiți uniți. Relația ta va fi în curând probleme dacă nu stabilești și nu menții limite.

Participați la Munca Emoțională

Acest subiect este fierbinte acum și a atras multă atenție online.

Dacă nu ai fost atent, munca emoțională este ceea ce fac femeile pentru a gestiona așteptările partenerilor lor într-o relație.

Este pentru femei și nu pentru bărbați. De aceea este al treilea pe listă.

Ce înseamnă să participi la munca emoțională?

Aceasta înseamnă că nu trebuie să-i ceri prietenei tale să planifice, să gestioneze finanțele sau să te ajute cu casa.

Aceasta înseamnă că prietena ta nu își va face griji cu privire la cum să-ți gestionezi furia sau izbucnirile emoționale atunci când ai o conversație dificilă sau ceri ajutor.

Asta înseamnă că nu trebuie să-ți consolezi ego-ul atunci când vin critici constructive.

Nu este vorba despre a te aștepta la aprecieri și aplauze pentru munca pe care o fac femeile în fiecare zi fără să o întrebe.

Ai cumpărat alimente. Asta se numește împărțirea sarcinii. Asta a făcut prietena ta probabil de 100 de ori fără ca tu să-ți dai seama, pentru că asta era de așteptat să facă.

Ai spălat rufele? Bun. Aceasta este o treabă pe care ar trebui să o faci fără să o întrebi.

Ai rezervat hotelul dorit pentru următoarea vacanță. Ar trebui, deci de ce nu? Plecați amândoi în această călătorie împreună. Ea este partenerul tău și nu un agent de turism.

Planificarea și reținerea sunt două dintre motivele pentru care planificarea este adesea privită ca munca femeilor într-o relație.

Aceasta este o grămadă de gunoaie.

Condiționarea socială ne-a învățat că femeile sunt mai pricepute la munca emoțională decât bărbații și că bărbaților le lipsește capacitatea de a-și exprima emoțiile.

Acest lucru se datorează faptului că bărbații sunt recompensați pentru sarcini care nu se încadrează în rolurile lor de gen. Acest lucru trebuie să se schimbe.

Atât bărbații, cât și femeile fac un deserviciu prin aplicarea acestor roluri de gen. Le refuză bărbaților dreptul de a fi vulnerabili de rușine.

De asemenea, îi absolvă pe bărbați de a-și face partea echitabilă în munca emoțională în cadrul unei relații. Pune relația în modul de rezolvare a problemelor și de psihiatru.

Este mai mult decât rezolvarea problemelor. Este vorba despre a face efectiv munca care duce la rezultatul final.

Femeile nu vor ca tu să rezolvi mereu problema. Ei vor să încetați să contribuiți la problemă.

Este mai mult decât să vă ridicați șosetele sau să pregătiți o cină. Este vorba despre organizarea și planificarea sarcinilor care necesită cel mai mult efort mental și emoțional.

Ascultarea este cheia. Nu te supăra dacă nu-ți place ceva.

Este vorba de a acționa preventiv și de a nu cere permisiunea. Fii atent la ceea ce face partenerul tău pentru tine și fă același lucru pentru el.

Concluzie

Nu contează cât de sclipitor ești sau câți oameni ai, este vorba despre aroma prăjiturii tale.

Poți avea o relație de lungă durată și relații fericite investind în comportamentul tău și nu doar cumpărând lucruri.

Este ușor să faci lucrurile. Munca grea constă în a fi un partener bun și a arăta în fiecare zi ca un egal.

Vei fi un soț grozav dacă ești cinstit, independent din punct de vedere financiar și emoțional și participi la munca emoțională.

Articole recomandate